DISC

Waarom klikt het met die ene collega of klant zo goed, alsof je elkaar al jaren kent. En waarom loopt het gesprek zo stroef bij die andere collega of klant?

Dit komt omdat mensen van elkaar verschillen en andere behoeften hebben. Je ziet de wereld vanuit je eigen perspectief en deze wordt geïnterpreteerd vanuit je eigen behoeften. We vullen in en dan kan er ruis en miscommunicatie ontstaan.

Met de Q4 Profiles Persoonlijke Stijl (DISC) Profielen worden de persoonlijke voorkeuren duidelijk gemaakt qua gedrag en communicatie bij jezelf en hoe je dat bij een ander kunt herkennen. Hierdoor kun je makkelijker een brug bouwen om de samenwerking en de communicatie te bevorderen.

Met de toevoeging van het Q4 Profiles Persoonlijke Commerciële Stijl (DISC) Profiel wordt verder ingezoomd op je kwaliteiten en aandachtspunten vanuit het commerciële proces gezien.

Ik ben gecertificeerd Consultant van Q4 Profiles en gebruik deze profielen als aanvulling op mijn dienstverlening.

Sinds 2014 ben ik actief onder de naam “De Commerciele Bril”. Aangezien de naam de lading van mijn dienstverlening niet geheel meer dekt (niet alle dienstverlening heeft een commercieel sausje), is daarnaast de naam “Lolkema Training en Ondersteuning” in het leven geroepen. Dit is uiteindelijk de naam geworden waaronder ik primair naar buiten treed.

Kijk daarom op https://renelolkema.nl voor meer informatie